in

Βασιλιάς Κάρολος: Τα γενέθλια και οι ιδιαίτεροι εορτασμοί

Τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου πλησιάζουν κι ήδη, έχουν γίνει γνωστές οι πρώτες σκέψεις για τον εορτασμό του Παλατιού.

Ο βασιλιάς γίνεται 75 ετών στις 14 Νοεμβρίου και το εκπαιδευτικό του ίδρυμα The Prince’s Foundation ανακοίνωσε ότι θα σηματοδοτήσει το ορόσημο για τους συναδέλφους της γενιάς του που κλείνουν τα 75 φέτος με εορταστικές εκδηλώσεις στους κήπους Highgrove Gardens στο Gloucestershire της Αγγλίας και στο Dumfries House στο Cumnock της Σκωτίας.

“Οι ηλεκτρονικές υποψηφιότητες για τα πάρτι άνοιξαν τη Δευτέρα, με τους ανθρώπους να ενθαρρύνονται να προτείνουν άτομα που θα πρέπει να ανταμειφθούν για το καλό που κάνουν στις τοπικές τους κοινότητες ή που θα επωφεληθούν από τη συντροφικότητα που θα τους προσφέρει η συμμετοχή σε μια τέτοια εκδήλωση”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο του Highgrove Gardens.

Οι εορτασμοί, θα περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική και απογευματινό τσάι, ενώ στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η διασκέδαση για τα γενέθλια εμπνεύστηκε από το πρόγραμμα υγείας και ευημερίας του Prince’s Foundation.

“Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό με αφορμή τα 75α γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά. Καθώς μέρος του ρόλου του φιλανθρωπικού μας ιδρύματος είναι να υπηρετεί τις κοινότητές του, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ταιριαστό να προσκαλέσουμε έναν επιλεγμένο αριθμό ανθρώπων που επίσης κλείνουν φέτος τα 75 τους χρόνια στις όμορφες τοποθεσίες μας για ένα εορταστικό απόγευμα”, δήλωσε εκπρόσωπος του Ιδρύματος του Πρίγκιπα στην Telegraph.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jorja Smith: Μας δείχνει τι περιλαμβάνει η αγαπημένη της τσάντα

Kesha: Αυτή είναι η βραδινή skincare routine της