in

Η απόφαση για τα MTV Europe Music Awards και ο πόλεμος

Τα MTV Europe Music Awards, που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, ακυρώθηκαν υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης.

Η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση… συναγερμού μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και είναι ενδεικτικό, ότι τα Ευρωπαϊκά βραβεία του MTV δε θα πραγματοποιηθούν φέτος, καθώς η κατάσταση στη Γαλλία εξακολουθεί να είναι περίεργη.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές των MTV Europe Music Awards έκαναν λόγο για μία απόφαση που έμοιαζε λίγο-πολύ αναγκαία, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, σημειώνοντας πως: “Δεδομένης της αστάθειας των παγκόσμιων γεγονότων, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε με τα MTV EMA του 2023 λόγω μεγάλης προσοχής για τους χιλιάδες υπαλλήλους, μέλη, καλλιτέχνες, θαυμαστές και συνεργάτες που ταξιδεύουν από όλες τις γωνιές του κόσμου για τη βραδιά.

Τα MTV EMA είναι μια ετήσια γιορτή της παγκόσμιας μουσικής. Παρακολουθώντας τα καταστροφικά γεγονότα στο Ισραήλ και τη Γάζα να συνεχίζουν να εκτυλίσσονται, αυτό δεν αποτελεί μια στιγμή για μια παγκόσμια γιορτή. Με χιλιάδες ζωές να έχουν ήδη χαθεί, είναι μια στιγμή πένθους. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε ξανά τα MTV EMA τον Νοέμβριο του 2024”.

Η Γαλλία, η Γερμανία, η Βρετανία και η Νορβηγία είναι μερικές μόνο από τις χώρες που συνέστησαν -γενικότερα- μεγάλη προσοχή στους πολίτες τους, με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά δύσκολη…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Elite: Το trailer της 7ης σεζόν είναι γεγονός!

Linda Evangelista: Η μάχη με τον καρκίνο και η διαφορετική πραγματικότητα