in

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Cate Blanchett κι άλλοι 54 celebrities ζητούν να τερματιστεί ο κύκλος αίματος

55 διάσημοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες απέστειλαν επιστολή προς τον Joe Biden, με φόντο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς.

Γνωστοί καλλιτέχνες του Hollywood -κι όχι μόνο- πήραν θέση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ζητώντας από τον πρόεδρο των ΗΠΑ να πιέσει για την επίτευξη εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Cate Blanchett, η Fatima Farheen Mirz, η Alyssa Milano, ο Joaquin Phoenix, η Kristen Stewart κι ο Channing Tatum είναι μερικοί μόνο από τους celebrities που έβαλαν την υπογραφή τους στη συγκεκριμένη επιστολή, σε μία προσπάθεια να γίνει έστω ένα μικρό βήμα, με φόντο τον τερματισμό των φονικών επιθέσεων.

“Καλούμε την κυβέρνησή σας και όλους τους παγκόσμιους ηγέτες να τιμήσουν όλες τις ζωές στους Άγιους Τόπους, να ζητήσουν και να διευκολύνουν την κήρυξη εκεχειρίας χωρίς καθυστέρηση, τον τερματισμό του βομβαρδισμού της Γάζας και την ασφαλή απελευθέρωση των ομήρων”, σημειώνουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους.

Σε αυτή τη φάση και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 5.785, με τους διάσημους καλλιτέχνες να συμπληρώνουν:

“Αρνούμαστε να πούμε στις επόμενες γενιές την ιστορία της σιωπής μας, ότι στεκόμασταν και δεν κάναμε τίποτα. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής ανθρωπιστικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ η η ιστορία παρακολουθεί. Πρέπει να επιτραπεί να φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Γάζας”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sarah Jessica Parker: Αυτό είναι το lip gloss που δεν αποχωρίζεται

Monica Bellucci: Η λαμπερή εμφάνιση με τον Tim Burton και η σπουδαία συνεργασία