in

Βασίλισσα Ελισάβετ – William: Τοποθετήθηκαν για τη δολοφονία του Shinzo Abe

Η παγκόσμια πολιτική σκηνή είναι σοκαρισμένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Shinzo Abe. Πολιτικοί, δημόσια πρόσωπα αλλά κι η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι…

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν από τους πρώτους που έστειλαν το μήνυμά τους, μετά τη δολοφονία, αναφέροντας: “Η οικογένειά μου κι εγώ λυπούμαστε πολύ με την είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Shinzo Abe. Έχω καλές αναμνήσεις από τη συνάντηση του κύριου Abe και της συζύγου του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Μεγάλη Βρετανία το 2016. Η αγάπη του για την Ιαπωνία και η επιθυμία του να συνάψει δυνατούς δεσμούς με το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ξεκάθαρες”.

Από τη δική του μεριά, τοποθετήθηκε κι ο πρίγκιπας William, που έγραψε στα social media: “Λυπούμαι βαθιά για τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Shinzo Abe. Ένας πραγματικός αρχηγός κράτους. Δεν θα ξεχάσω την ζεστασιά και τη γενναιοδωρία που μου έδειξε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη χώρα το 2015. Η σκέψη μου είναι με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους της Ιαπωνίας”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kirsten Dunst -Jesse Plemons: Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

Chiara Ferragni: Διακοπές στην Ελλάδα για την Ιταλίδα