in

Έμα Ρόμπερτς: Η σχέση της με τη θεία της και το διαφορετικό μονοπάτι

Για έναν νέο ηθοποιό, δεν είναι καθόλου εύκολο το να έχει έναν πολύ διάσημο στην οικογένειά του. Οι συγκρίσεις είναι πάντα αναπόφευκτες κι η αλήθεια είναι, πως το κοινό έχει την τάση να γίνεται πολύ σκληρό ορισμένες φορές.

Για την Έμα Ρόμπερτς -ωστόσο- δεν ισχύει το ίδιο. Η γνωστή ηθοποιός του Hollywood, είναι ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς και κόρη του Έρικ Ρόμπερτ κι όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Tatler, αυτό δεν την επηρέασε ποτέ.

“Δεν είχα ποτέ τη φιλοδοξία να γίνω εκείνη. Την αγαπώ τόσο πολύ, αγαπώ τη δουλειά της, αλλά ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Οι αγαπημένοι μου ρόλοι είναι εκείνοι που ο κόσμος δεν το περιμένει, όταν ο Ράιν Μέρφι με επέλεξε για το American Horror Story για παράδειγμα. Ο κόσμος με βλέπει σαν αυτό το καλό, έφηβο κορίτσι και δεν μπορούσα να λάβω μεγαλύτερους, πιο τολμηρούς ρόλους εκείνη την περίοδο. Μου έδωσε μία ευκαιρία και θα ήθελα να το κάνω αυτό και για άλλους”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρόμπερτς.

Για το συγκεκριμένο θέμα, έχει μιλήσει με ιδιαίετερα λόγια στο παρελθόν κι η Τζούλια Ρόμπερτς, όταν η ανιψιά της έκανε τα πρώτα της βήματα, σημειώνοντας:

“Όταν έρχεται να μείνει με εμάς, πάντα σκέφτομαι: Μακάρι να είναι η ίδια. Και είναι ακόμα αυτό το ίδιο μαγικό κορίτσι που ήταν. Νομίζω πως το περισσότερο έχει να κάνει με τις προθέσεις σου στο πώς αντιμετωπίζεις μια δουλειά σαν αυτή. Αν έχεις μία καθαρή εικόνα του τι θες να κατακτήσεις, νομίζω πως μπορείς να διατηρήσεις την έννοια του εαυτού σου”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το… εξωπραγματικό δώρο που έκανε στη σύντροφό του!

Salad lovers: Η πιο νόστιμη σαλάτα με γλυκοπατάτα και παντζάρι