Η ομελέτα αποτελεί αγαπημένο γεύμα για κάθε ώρα της ημέρας. Τι θα λέγατε όμως τώρα για μία μικρή παραλλαγή;
Δοκιμάστε μία νέα συνταγή, για να φτιάξετε την πιο νόστιμη ομελέτα με κουνουπίδι, που θα λατρέψετε!
Υλικά
4 αυγά
2 1/2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουνουπίδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κούπα φέτα
1/4 της κούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα bowl χτυπήστε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι και σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το λάδι σε χαμηλή φωτιά, σοτάροντας το κουνουπίδι για 5-9 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για ένα λεπτό ακόμα. Ρίξτε τα αυγά στο κουνουπίδι και ψήστε την ομελέτα για 4-5 λεπτά.
Ρίξτε την ομελέτα σε ένα πιάτο, βάτλε το τηγάνι πάνω από το πιάτο και αναποδογύριστε την ομελέτα. Ψήστε για 2-3 λεπτά ακόμα και στη συνέχεια σερβίρετε σε ένα μεγάλο πιάτο.