Θέλετε να φτιάξετε ένα λαχταριστό επιδόρπιο, που θα χαρίσει ένα πολύ-πολύ ιδιαίτερο άρωμα στο σπίτι σας;
Μπείτε στην κουζίνα και δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή, που θα λατρέψετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Υλικά
4 κόκκινα μήλα
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση
Ξεκινήστε, κόβοντας τα μήλα σε μικρά κομμάτια και κατόπιν, τοποθετήστε τα μαζί με μικρή ποσότητα από τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα με νερό κι αφήστε τα να βράσουν για 30 λεπτά, ανακατεύοντας. Αφού προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 150 βαθμούς, μεταφέρεται το μείγμα σε ένα βαθύ σκεύος.
Παράλληλα, σε ένα bowl αναμείξτε το αλεύρι με τη ζάχαρη και προσθέστε το παγωμένο βούτυρο. Φτιάξτε μία πλούσια ζύμη και καλύψτε με αυτήν, το σκέος με τα μήλα. Τοποθετήστε το στον φούρνο για 30 λεπτά κι απολαύστε το γλυκό σας.