in

Πρίγκιπας Harry: Η Diana και η απώλεια που τον “σημάδεψε”

Ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες και η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη.

Αυτή τη φορά, ο δούκας του Sussex αναφέρθηκε σε διάφορα σημεία της αυτοβιογραφίας του και μίλησε και για τη μητέρα του, σημειώνοντας πως αν η Diana ζούσε, πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

“Αν η μητέρα μου ήταν ζωντανή, δε θα φτάναμε σε αυτή τη στιγμή. Είναι αδύνατο να πούμε πού θα ήμασταν τώρα, πού θα ήταν αυτές οι σχέσεις, όμως δεν υπάρχει περίπτωση η απόσταση ανάμεσα στον αδερφό μου και εμένα να ήταν η ίδια”, ανέφερε ο Harry. Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει με τέτοιο τρόπο και σίγουρα, αυτή η τοποθέτησή του αυτή έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Όσο για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Παλάτι; Ο Harry σημείωσε: “Πέθανε στα 36 και ήμουν 36 όταν όλο αυτό ξεκίνησε. Τον Ιανουάριο του 2020 ήταν όταν η σύζυγός μου κι εγώ είπαμε: αρκετά, δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να διαμορφώσουμε κάτι διαφορετικό. Συνεπώς, ήταν μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση χρονικά.

Για αρκετά χρόνια είχα όνειρα. Ήμουν πεπεισμένος πως ήταν ακόμη ζωντανή. Εννοώ, ήμουν 12 ετών. Δεν μπορούσα να αντικρίσω την πραγματικότητα ότι είχε πεθάνει”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Michelle Yeoh: Ο συγκινητικός λόγος που αποτελεί πηγή έμπνευσης

Summer mode on: Αυτό είναι το αγαπημένο hairstyle των celebrities