in

Anne Hathaway: Η επέτειος της iconic ταινίας κι οι αμβλώσεις

Το θέμα των απαγόρευσης των αμβλώσεων, παραμένει σε πρώτο πλάνο στις ΗΠΑ.

Η οργή των γυναικών -αλλά και του κόσμου γενικότερα- είναι τεράστια και τις τελευταίες ημέρες, έχουν τοποθετηθεί δημόσια και πολλοί celebrities, θέλοντας να στείλουν τα δικά τους μηνύματα για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Μεταξύ άλλων κι η Anne Hathaway, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία της επετείου της πρεμιέρας του “Τhe Devil Wears Prada”, πήρε θέση για όσα έγιναν και σημείωσε στα social media:

“Χαρούμενη Επέτειο στο “The Devil Wears Prada”, με μία ξεχωριστή αγάπη στην Patricia Field. Μας έντυσε με τα πιο iconic, απίστευτα και ευχάριστα κοστούμια, που κάπως εξακολουθούν να περνούν 16 χρόνια αργότερα. Αυτό είναι μαγεία.

Κοιτώντας πίσω τις φωτογραφίες από αυτή την αγαπημένη μου ταινία που διαμόρφωσε τις ζωές και τις καριέρες τόσων πολλών ανθρώπων -συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου- είμαι σοκαρισμένη από το γεγονός πως αυτοί οι νέοι γυναικείοι χαρακτήρες στην ταινία έχτισαν τις ζωές τους και τις καριέρες τους σε μία χώρα που τιμούσε το δικαίωμά τους να έχουν την επιλογή στη δική τους αναπαραγωγική υγεία”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Salma Hayek: Δε θα πιστεύετε ποιο είναι το απόλυτο beauty secret της

Bruce Willis: Ο δικηγόρος του πήρε θέση για όλα!