in

Salma Hayek: Δε θα πιστεύετε ποιο είναι το απόλυτο beauty secret της

Η Salma Hayek είναι μία γυναίκα που γνωρίζει καλά πως να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Η Μεξικανή ηθοποιός αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα πιο “καυτά” πρόσωπα του Hollywood και στα 53 της, μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ.

Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι κι αυτή έχει τα δικά της beauty μυστικά, τα οποία έχει μάθει τόσο από τους makeup artists με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά καιρούς, όσο κι από την μητέρα, αλλά και τη γιαγιά της.

Μάλιστα, όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της, η τελευταία της έχει μάθει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο τηρεί πιστά μέχρι και σήμερα.

Τι είναι αυτό; Η Μεξικανή αποκάλυψε πως δεν πλένει ποτέ το πρόσωπό της το πρωί κι όπως λέει, αυτό τη βοηθάει να διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της.

“Δεν πλένω το πρόσωπο μου το πρωί. Ποτέ! Νομίζω ότι αυτό είναι κακό για το δέρμα. Απλά το ενυδατώνω. Η γιαγιά μου, μου έμαθε ότι το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναπληρώνει όλα τα στοιχεία που έχει χάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν έχω καθαρίσει το δέρμα μου καλά το βράδυ, γιατί να το κάνω και την ημέρα;”, ήταν τα λόγια της κι ίσως είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε κι εσείς!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Thompson: “Πρέπει να αποδεχόμαστε το σώμα μας”

Anne Hathaway: Η επέτειος της iconic ταινίας κι οι αμβλώσεις