in

Ριάνα: Ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ με sexy διάθεση!

Η Ριάνα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες κι ήρεμες περιόδους της ζωής της κι απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μετράει αντίστροφα πλέον για να γίνει μητέρα, με την εγκυμοσύνη της να προχωράει ομαλά, ωστόσο, παράλληλα δεν σταματάει και τη δουλειά.

Η Ριάνα φόρεσε τα πιο sexy outfits κι εντυπωσιακά εσώρουχα και πόζαρε στον φακό, σε μία ιδιαίτερη φωτογράφιση, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

“Συνήθως μισώ τα επιδόρπια, αλλά ξαφνικά έρχεσαι κοντά μου με ένα ντόνατ καλυμμένο με σοκολάτα κι έχεις την καρδιά μου για πάντα. Αγαπώ τα μανταρίνια, αλλά πρέπει να είναι καλυμμένα με αλάτι και μόνο με αλάτι, γιατί στα Μπαρμπέιντος παίρνουμε τα φρούτα μας στον ωκεανό και τα μουλιάζουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ριάνα, μιλώντας για τις ιδιαίτερες διατροφικές της συνήθειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Όσο για το πώς αισθάνεται; Σημείωσε: “Νομίζω ότι λέω ναι σε περισσότερα τώρα γιατί ξέρω ότι θα είναι διαφορετικά από την άλλη πλευρά. Στην αρχή περίμενα κάποια μαγική αλλαγή, αλλά πραγματικά παραμένω αυτή που είμαι. Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης. Λυπάμαι, είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνεσαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει.

Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ για αυτό. Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να γιορτάζεται. Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η Ριάνα απολαμβάνει την κάθε στιγμή κι εμείς, δε χορταίνουμε να τη βλέπουμε!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

The Batman: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα στο HBO!

Ρενέ Ζελβέγκερ: Θέλει να υποδυθεί ξανά την Μπρίτζετ Τζόουνς