in

Ρενέ Ζελβέγκερ: Θέλει να υποδυθεί ξανά την Μπρίτζετ Τζόουνς

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, υποδυόμενη την Μπρίτζετ Τζόουνς.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, βρέθηκε στο επίκεντρο κι όπως αποκάλυψε, θα ήθελε να παίξει ξανά το συγκεκριμένο ρόλο που της χάρισε μοναδικές στιγμές.

Η Ζελβέγκερ, σημείωσε πως θα ήθελε να γυρίσει ακόμα μια ταινία και σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει κάποιο σίκουελ, απάντησε: “Το ελπίζω! Εννοώ, είναι διασκεδαστικό κι είναι κι εκείνη πολύ διασκεδαστική. Μου αρέσει να μπαίνω στη θέση της. Με κάνει να γελάω κάθε μέρα στο σετ για τις επιλογές που κάνουμε και πόσο παράξενες μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες γύρω της. Είναι πολύ διασκεδαστικό”.

“Την βρίσκω πολύ αξιαγάπητη, την ενοχλητική αποφασιστικότητά της. Την αγαπώ. Και πιστεύω ότι είναι πολύ σπάνιο να ακολουθείς ένα χαρακτήρα σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Κατά κάποιο τρόπο τη βρίσκουμε προσιτή γιατί βίωνε εκείνη την εποχή τις δικές μας εμπειρίες. Ελπίζω να γίνει μια ταινία. Η Έλεν έχει γράψει ακόμα ένα βιβλίο, οπότε μπορεί”, πρόσθεσε στη συνέχεια η Αμερικανίδα, που δεν έκρυψε πως θα τη χαροποιούσε πολύ μία συνέχεια της Μπρίτζετ Τζόουνς.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ριάνα: Ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ με sexy διάθεση!

Βαϊόλα Ντέιβις: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το Hollywood