in

Τζόνι Ντεπ: Η σκληρή αποκάλυψη της αδερφής του για τη μητέρα τους

Η δίκη για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της Άμπερ Χερντ, από τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών να σοκάρουν.

Η ηθοποιός υποστηρίζει -μεταξύ άλλων- πως ο Ντεπ την κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Αυστραλία, ωστόσο από την άλλη μεριά μία αποκάλυψη της μεγάλης αδελφής του ηθοποιού έρχεται να ανατρέψει εκ νέου την κατάσταση.

Η Κρίστι Ντεμπρόσκι, υποστήριξε πως ο αδερφός της δε θα μπορούσε ποτέ να κακοποιήσει σεξουαλικά κάποια σύντροφό του, από τη στιγμή που τόσο η ίδια, όσο κι αυτός υπέστησαν κακοποίηση από τη μητέρα τους σαν παιδιά.

“Τρέχαμε και κρυβόμασταν. Θα μας χτυπούσε. Θα πετούσε πράγματα. Πολύ νωρίς σαν μικρό παιδί, τίποτα από όσα συνέβαιναν σπίτι μας δεν το ένιωθα καλό. Όσο μεγάλωνα, τόσο εγώ όσο κι ο Τζόνι στην πραγματικότητα, αποφασίσαμε πως όταν θα φεύγαμε και θα είχαμε τα δικά μας σπίτια, δε θα επαναλαμβάναμε ποτέ τίποτα παρόμοιο με όσα βιώσαμε στην παιδική μας ηλικία. Θα το κάναμε διαφορετικά”, ανέφερε η αδερφή του Τζόνι Ντεπ, με τη δίκη να συνεχίζεται…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το trailer της 4ης σεζόν

Μπρουκ Σιλντς: Ποζάρει με την κόρη της σε μία ιδιαίτερη φωτογράφιση