in

Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική φωτογραφία με τους γιους της και το ξεχωριστό μήνυμα

Η Σελίν Ντιόν βίωσε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μετά το θάνατο του συζύγου της, ωστόσο, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα κι αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της.

Έτσι, απόλαυσε και την Γιορτή της Μητέρας μαζί με τους τρεις γιους της και πόζαρε δίχως ίχνος μακιγιάζ, σημειώνοντας ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που τους έχει στο πλευρό της.

“Αυτή τη Γιορτή της Μητέρας νιώθω πολύ τυχερή που έχω τη δυνατότητα να είμαι με τα παιδιά μου και σκέφτομαι τις μητέρες στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο που έχουν χάσει τα παιδιά τους και εκείνες τις μητέρες που συνεχώς ανησυχούν για το πώς να κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή.

Όπως και εκείνες τις μητέρες που αφιερώνουν κάθε σταγόνα της ενέργειάς τους απλά για να παρέχουν στα παιδιά τους τα απολύτως απαραίτητα στη ζωή. Αυτές οι μητέρες αληθινά είναι οι πιο γενναίες και αφιερώνω αυτή τη Γιορτή της Μητέρας σε όλες εκείνες. Προσευχόμαστε πως θα βρουν γαλήνη και άνεση για τις οικογένειές τους”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η διάσημη τραγουδίστρια, σε μία ιδιαίτερη -για την ίδια- στιγμή.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

JLo: Το ιδιαίτερο βίντεο για τη Γιορτή της Μητέρας

Ναόμι Οσάκα: Η μάχη με την κατάθλιψη και το σπουδαίο παράδειγμα