in

Βαϊόλα Ντέιβις: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το Hollywood

Η Βαϊόλα Ντέιβις έχει βραβευτεί με Oscar, με Tony και Emmy και στα 56 της χρόνια νιώθει ότι είναι επαγγελματικά και προσωπικά ευτυχισμένη.

Ωστόσο, δεν ήταν πάντα όλα τόσο όμορφα κι εύκολα στη ζωή της. Έχει υποστεί σκληρό bullying και μίλησε γι’ αυτό σε συνέντευξή της, σημειώνοντας: “Οι άνθρωποι με ρωτούν συνέχεια πως ήρθα από το Central Falls και αν μεγάλωσα σς φτωχή οικογένεια. Και τότε ξεκινώ την ιστορία και την λέω ξανά και ξανά. Τα μετράω όλα σαν χαρά. Το κάνω. Όλα αυτά συνέβησαν σε μένα, μου ανήκουν. Και είναι όλα μέρος του ποια είμαι”.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός ανέφερε πως ζούσε για αρκετά χρόνια σε ένα ερειπωμένο σπίτι με ποντίκια κι έψαχνε στα σκουπίδια για φαγητό, ενώ τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα και στο σχολείο, καθώς κυρίως τα αγόρια της συμπεριφέρονταν πολύ άσχημα.

Στο νέο της βιβλίο, η Ντέιβις περιγράφει το σπουδαίο ταξίδι της μέχρι το Hollywood και σχολιάζει όλα όσα βίωσε μέχρι τώρα, με την ιστορία της να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

“Όσα βίωσα, είναι αυτά που με συνδέουν με τον κόσμο. Μου έδωσαν μια απίθανη αίσθηση συμπόνοιας, για να συμφιλιωθώ με αυτό το μικρό κορίτσι μέσα μου, να θεραπευτώ από το παρελθόν και να βρω ένα σπίτι. Πάντα πίστευα ότι η υποκριτική καθόριζε τη ζωή μου, αλλά δεν είναι έτσι. Αυτό που σου λένε οι άνθρωποι είναι ότι αν βρεις αυτό που θέλεις κι είσαι καλός σε αυτό, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο”, έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:

“Έχεις λεφτά στην τράπεζα, ένα σπίτι, έναν όμορφο σύζυγο που αγαπάει εσένα και το παιδί σου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έκρυβα ένα μέρος της ιστορίας μου. Είναι σαν να εφηύρα ξανά όλα τα πράγματα που ήθελα και να είχα πετάξει όλα τα άλλα. Όταν βλέπεις παλιές φωτογραφίες τα βλέπεις διαφορετικά. Βλέπω τη μικρή Βαϊόλα και βλέπω πόσο δυνατή ήταν. Νομίζω ότι για αυτό έγραψα αυτό το βιβλίο, γιατί εάν κάπως το εξερευνούσα και έβγαζα στην επιφάνεια αυτές τις μνήμες θα έβρισκα ηρεμία”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρενέ Ζελβέγκερ: Θέλει να υποδυθεί ξανά την Μπρίτζετ Τζόουνς

The Weeknd: Το νέο video clip του κέρδισε -ξανά- τις εντυπώσεις!