in

Πρίγκιπας William: Η έξοδος με τον γιο του και το γεμάτο πρόγραμμα

Το τελευταίο διάστημα ή καλύτερα, οι τελευταίοι μήνες ήταν -κι εξακολουθούν να είναι- εξαιρετικά δύσκολοι για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Kate Middleton, αλλά και ο Κάρολος δίνουν την ίδια στιγμή τη δική τους μάχη με τον καρκίνο και ο William από τη δική του μεριά, είναι αυτός που έχει αναλάβει πολλές extra ευθύνες μέσα σε όλο αυτό, προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ωστόσο, παράλληλα ο πρίγκιπας William προσπαθεί να σταθεί και στο πλευρό των παιδιών του, γι’ αυτό και πρόσφατα εθεάθη με τον George στις κερκίδες να χειροκροτούν την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα, την Άστον Βίλα.

Πατέρας και γιος παρακολούθησαν από κοντά τον πρώτο προημιτελικό αγώνα της βρετανικής ομάδας με τη γαλλική, Λιλ, για το Europa Conference League 2023/24 και πέρασαν μαζί ένα ξεχωριστό βράδυ, κάνοντας ένα break από όλα τα άλλα.

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε σχολικές διακοπές με αφορμή τις ημέρες του καθολικού Πάσχα, κάτι που τους επιτρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί με τους γονείς τους, με την Kate να έχει κάνει ένα step back και να αναρρώνει, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Olivia Wilde: Μία άκρως εντυπωσιακή και… αποκαλυπτική εμφάνιση στο Τόκιο

Στο νοσοκομείο η Σοφία της Ισπανίας: Το μήνυμα του Felipe