in

Πρίγκιπας Harry: Τότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του

Οι fans του πρίγκιπα Harry έχουν έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελούν πλέον, καθώς -επιτέλους- ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times, το πολυαναμενόμενο αυτοβιογραφικό βιβλίο πρόκειται να είναι διαθέσιμο από τις 10 Ιανουαρίου του 2023, κάτι που επρόκειτο να συμβεί νωρίτερα, ωστόσο ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ άλλαξε όλα τα πλάνα.

Όπως είχε εξομολογηθεί και ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry, το βιβλίο του θα είναι προσωπικό, δεδομένου ότι θα εκμυστηρευτεί εμπειρίες του από την παιδική του ηλικία, αλλά κι από τη σχέση του με τη σύζυγό του, Meghan Markle. 

“Γράφω αυτό όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άντρας που έχω γίνει. Έχω φορέσει πολλά καπέλα μέσα στα χρόνια, μεταφορικά και κυριολεκτικά και η ελπίδα μου είναι πως λέγοντας την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω, τα λάθη, τα μαθήματα που έμαθα, θα μπορώ να βοηθήσω δείχνοντας πως από οπουδήποτε κι αν προέρχεσαι, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ό,τι νομίζουμε”, ανέφερε σε συνέντευξή του ο Harry, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το βιβλίο του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Victoria Beckham: Oι Spice Girls και το ενδεχόμενο επανένωσης

Daniel Radcliffe: Η δημοσιότητα κι οι σκέψεις για τα παιδιά του