in

Ντιλέτα Λεότα -Τζαν Γιαμάν: Χώρισαν οι δρόμοι τους!

Αυτή είναι από τις πιο γνωστές αθλητικές δημοσιογράφους της Ιταλίας. Αυτός, ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της Τουρκίας.

Ο Τζαν Γιαμάν και η Ντιλέτα Λεότα αποτελούσαν για πολλούς το τέλειο ζευγάρι και κάθε φορά που μοιράζονταν κοινές τους στιγμές στα social media, τα μηνύματα θαυμασμού κι αγάπης διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν υπήρξε happy end στον έρωτά τους. “Όλα ήταν τόσο γρήγορα και όμορφα. Το πρόβλημα ήταν το ότι έκανα σχέση με έναν πάρα πολύ γνωστό άντρα. Η ζωή πίσω από τα φώτα ήταν διαφορετική από αυτή που βλέπετε. Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τα πάντα ιδιωτικά”. Με αυτά τα λόγια, η Ιταλίδα ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον χωρισμό, μιλώντας σε τηλεοπτική της παρουσία.

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να παντρευτεί, καθώς τον περασμένο Φλεβάρη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Τούρκος ηθοποιός έκανε έκπληξη στην αγαπημένη του και της αγόρασε ένα δακτυλίδι που κόστιζε περίπου 40.000 ευρώ.

Η πρόταση γάμου έγινε στο γνωστό εστιατόριο Torre Normanna στη Ρώμη και τότε, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ποια θα ήταν η εξέλιξη για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γκουίνεθ Πάλτροου: Γιορτάζει τα 49α γενέθλιά της… γυμνή!

3+1 αποδράσεις για το φθινόπωρο