in

Η Νicola Coughlan στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα κατά του bodyshaming

Η Nicola Coughlan, η ηθοποιός που υποδύεται την Penelope Featherington στη δημοφική σειρά “Bridgerton” πήρε θέση για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τον κόσμο, το bodyshaming.

Η σταρ από την Ιρλανδία, έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους όσους σπεύδουν να σχολιάσουν την εξωτερική της εικόνα και το σώμα της, αναφέροντας σε ποστάρισμα που έκανε στο Instagram: “Γεια σας, ένα πράγμα θέλω. Εάν έχετε κάποια γνώμη για το σώμα μου, παρακαλώ μην τη μοιραστείτε μαζί μου”.

“Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να είναι ευγενικοί και να μην είναι προσβλητικοί αλλά είμαι ένας πραγματικός άνθρωπος και είναι πολύ δύσκολο να πάρω το βάρος των χιλιάδων απόψεων για την εξωτερική μου εμφάνιση που παίρνω απευθείας από εσάς κάθε μέρα.

Αν έχετε μια άποψη για μένα αυτό είναι εντάξει, καταλαβαίνω ότι είμαι στην τηλεόραση κι οι άνθρωποι θα έχουν πράγματα να σκέφτονται και να λένε, αλλά σας παρακαλώ μην μου τα στέλνετε απευθείας”, ανέφερε η ηθοποιός μεταξύ άλλων, θέλοντας να στείλει το δικό της, ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρίγκιπας Κάρολος: Ντεμπούτο σε… ριάλιτι εκπομπή στην τηλεόραση

And Just Like That: Κυκλοφόρησε το trailer του… backstage