in

Μatthew McConaughey: Τα παιδικά τραύματα κι οι σεξουαλικές επιθέσεις

Ο Matthew McConaughey προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη και μίλησε για όσα βίωσε όταν ήταν παιδί.

Ο ηθοποιός, δεν ανήκει στην κατηγορία των… τυχερών, που όλα στη ζωή τους κυλούσαν πάντα ομαλά. Ο McConaughey είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά μέσα από το βιβλίο του, Greenlights, για όσα βίωσε αλλά τώρα, στο πλαίσιο συνέντευξής του έδωσε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες.

“Με έμαθαν, με κατεύθυναν οι γονείς μου για τον σεβασμό σε μία γυναίκα, τον σεβασμό σε μία σχέση, τον σεβασμό για τη σεξουαλική οικειότητα, τον σεβασμό για τον χώρο”, εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια, τόνισε πως αυτός που του είχε μιλήσει και στάθηκε στο πλευρό του, όταν σε ηλικία μόλις 15 ετών τον είχαν εκβιάσει να κάνει σεξ για πρώτη φορά, ήταν ο πατέρας του, ο οποίος του είπε:

“Γιε μου, ως άντρας σε μία κατάσταση, αν νιώσεις ποτέ πως το κορίτσι, η γυναίκα διστάζει, σταματάς. Μπορεί να τις νιώσεις να διστάζουν και μετά αφού σταματήσεις, μπορεί να θέλουν. Σταμάτα. Περίμενε μέχρι την επόμενη φορά”.

Αυτή δεν ήταν -ωστόσο- η μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στη ζωή του. Στα 18 του, ένας άντρας του είχε επιτεθεί σεξουαλικά, αλλά και πάλι, κατάφερε να ξεπεράσει ένα ακόμη σοβαρό τραύμα.

“Δε θα φοβάμαι τις σχέσεις επειδή η πρώτη μου εμπειρία ήταν εξαναγκασμός. Αυτό ήταν μία παρέκκλιση. Όχι, όχι. Δεν είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Και άμα συνεχίσω, δεν θα το αφήσω να με νικήσει. Δεν θα το αφήσω να νικήσει την αίσθηση εμπιστοσύνης που έχω στους ανθρώπους”, σημείωσε ο McConaughey και σίγουρα, τα λόγια του έχουν τη δική τους αξία.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kate Winslet: Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Colin Farrell: Η άγνωστη σχέση με την Elizabeth Taylor