in

Μάθιου Μακόναχι: “Αυτό είναι το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο!”

Το μυστικό του για έναν ευτυχισμένο γάμο μοιράστηκε ο Μάθιου Μακόναχι, στο πλαίσιο τηλεοπτικής του παρουσίας.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood, απολαμβάνει την καθημερινότητά του με την Καμίλα Άλβες, με το ζευγάρι να είναι μαζί 9 χρόνια.

“Η σύζυγός μου δε θέλει να με διώξει από το σπίτι, κι αυτό είναι καλό. Το μυστικό είναι να μην κάνεις τα πράγματα να στραβώσουν. Αν τα πράγματα πάνε καλά, φρόντισε ώστε να παραμείνουν καλά. Αν πάλι όχι, φρόντισε να λύσεις αμέσως τα προβλήματα ώστε να μη συσσωρευτούν και τα βρεις μπροστά σου μετά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακόναχι.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται δημόσια για το γάμο του με το πασίγνωστο μοντέλο από τη Βραζιλία, καθώς και στο παρελθόν είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του:

“Έχω μια σύζυγο που διαρκώς με παρακινεί. Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω δυο ταινίες μαζί, αλλά έπρεπε να μείνω μακριά από την οικογένεια για μεγάλο διάστημα. Εκείνη μου είπε “Θες να το κάνεις, μάζεψε τα πράγματά σου, μάζεψε το θάρρος σου και κάν’το να συμβεί. Θα είμαστε εκεί μαζί σου”. Ο μπαμπάς, λοιπόν, πάει για δουλειά, κι όλη η οικογένεια πάει μαζί του…”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εριέττα Κούρκουλου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της

Το video της Ζιζέλ είναι ό,τι καλύτερο θα συναντήσετε στο Instagram σήμερα!