in

Μελάνια Τραμπ: Μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα αρνήθηκε τη δωρεά της!

Η Μελάνια κι ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο κι όχι για τους καλύτερους λόγους.

Η πρώην, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ από τη μεριά της πάντως, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, ενώ έχει να επιδείξει κι ένα πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, αν και δεν είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν τη βοήθειά της.

Κάτι που συνέβη πρόσφατα, με ένα σχολείο των ΗΠΑ…

Όπως αποκάλυψαν οι New York Times, πρόσφατα ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, απέρριψε μια δωρεά της και το πρότζεκτ που πρότεινε, με την ίδια τη Μελάνια να σχολιάζει πως:

“Ήταν ξεκάθαρο σε εμένα πως το συμβούλιο του σχολείου οργάνωσε μία κινητοποιημένη από την πολιτική απόφαση. Χωρίς αμφιβολία, ήμουν απογοητευμένη, όχι όμως ξαφνιασμένη. Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτική μπαίνει στον δρόμο της αποστολής μου να υποστηρίξω τα παιδιά.

Τα Μέσα έχουν δημιουργήσει μία ιστορία στην οποία προσπαθώ να κινηθώ με παράνομο ή ανήθικο τρόπο. Η απεικόνιση είναι απλά λανθασμένη και δυστυχώς επηρεάζει τα παιδιά που ελπίζω να βοηθήσω. Αυτοί που επιτίθενται στις πρωτοβουλίες μου και δημιουργούν την εικόνα της απρέπειας είναι σχεδόν κυριολεκτικά δολοφόνοι ονείρων. Ακύρωσαν τις ελπίδες και τα όνειρα των παιδιών, προσπαθώντας να ακυρώσουν εμένα”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to base: Οι οικογενειακές στιγμές της Κιάρα Φεράνι

Πρίγκιπας Χάρι: Δε θα δώσει το “παρών” στο μνημόσυνο του Φίλιππου