in

Πρίγκιπας Χάρι: Δε θα δώσει το “παρών” στο μνημόσυνο του Φίλιππου

Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP) (Photo by ANGELA WEISS/AFP via Getty Images)

Όπως όλα δείχνουν, ο πρίγκιπας Χάρι δε θα δώσει το “παρών” στο μνημόσυνο του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, ο δούκας του Σάσεξ δε νιώθει ιδιαίτερα ασφαλής και δε σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αγγλία.

Ο Χάρι, έχει απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να διεκδικήσει για τον ίδιο και την οικογένειά τού την ασφάλεια που τους αρμόζει, όταν βρίσκονται στη γενέτειρά του, καθώς έχασαν το δικαίωμα της αστυνομικής προστασίας, όταν αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Harry είχε ταξιδέψει στην Αγγλία ήταν για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα γενέθλια της μητέρας του, με τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της κι όλα δείχνουν, ότι το μεγάλο comeback δε θα γίνει ούτε τώρα…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μελάνια Τραμπ: Μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα αρνήθηκε τη δωρεά της!

Batman: Κυκλοφόρησε το νέο trailer κι είναι καθηλωτικό!