in

Μεγκ Ράιαν: Επιστρέφει κι αναλαμβάνει νέο ρόλο!

Η Μεγκ Ράιαν έχει πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίες παραγωγές κι η καριέρα της είναι γεμάτη με μεγάλες στιγμές. Η ηθοποιός, δοκίμασε τις σκηνοθετικές της ικανότητες το 2015, με την ταινία Ithaca, ωστόσο, τώρα επιστρέφει με έναν νέο ρόλο

Η γνωστή ηθοποιός του Hollywood θα σκηνοθετήσει τη ρομαντική κομεντί What Happens Later, ενώ έχει και το ρόλο της πρωταγωνίστριας.

Η 60χρονη ηθοποιός το ανακοίνωσε στον Instagram της, ποστάροντας την επίσημη αφίσα της ταινίας, με τη λεζάντα “Ξεκινάμε”, με τους followers της να εκφράζουν τη χαρά και την ανυπομονησία τους για το νέο αυτό step της.

Η Μεγκ Ράιαν, μας είχε προϊδεάσει εδώ και καιρό για το νέο της, αυτό έργο, καθώς σε συνέντευξή της είχε σημειώσει πως: “Ξέρω ότι οι ρομαντικές κωμωδίες είναι ανάλαφρες, αλλά έχουν δομή και αρχιτεκτονική. Και δυστυχώς δεν το γνώριζα παλιότερα. Δεν νομίζω ότι τα πράγματα πρέπει να είναι μόνο τραγικά προκειμένου να θεωρηθούν βαθιά. Δείτε το παράδειγμα της Νόρα Έφρον και πώς έβαλε τη σφραγίδα της σε αυτό το είδος”.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, στις κινηματογραφικές αίθουσες, με το κοινό να την περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Summer body: 2+1 λιποδιαλυτικά smoothies που θα λατρέψετε

Κέιτ Μίντλετον: Έκλεψε την παράσταση -ξανά- με το κομψό της στιλ