in

Μαρία Σάκκαρη: Ο αποκλεισμός και η σκληρή αυτοκριτική

Μία ακόμη δύσκολη στιγμή για την Μαρία Σάκκαρη, μία ακόμη δύσκολη κατάσταση.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήγε στη Νέα Υόρκη, θέλοντας να πετύχει κάτι καλό. Θέλοντας να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε και αντιμετωπίζοντας την Ρεβέκα Μασάροβα, γνώρισε μία πολύ πικρή ήττα.

Η Σάκκαρη, ηττήθηκε με 2-0 σετ, με την Ισπανίδα να εκμεταλλεύεται όλα τα λάθη της, παρά το γεγονός ότι η Ελληνίδα μπήκε πολύ καλά και δυναμικά στο court και κάπως έτσι, ήρθε ο αποκλεισμός.

Η Μαρία, ξέσπασε, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. “Θεωρώ ότι το επίπεδο μου ήταν κάτω του μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι επίπονο. Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό, το θέμα είναι τι θα κάνω από αύριο κιόλας, το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου σε μια σειρά και τις σκέψεις μου είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή για να πω τι είναι το σωστό ή τι θέλω να κάνω γιατί είναι και τα συναισθήματα του αγώνα, υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου. Είναι πολύ απογοητευτικό, νιώθω ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου, ντροπιάζω τους δικούς μου ανθρώπους, ντροπιάζω όλους τους Έλληνες”.

Έκανε αυτοκριτική, μίλησε σκληρά για τον εαυτό της και κάπως έτσι, ειπώθηκαν βαριά πράγματα. Η Μαρία βρίσκεται στο επίκεντρο, βιώνει μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και τώρα, περισσότερο από ποτέ, καλείται να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, για να επιστρέψει πιο δυνατή…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φτιάξτε τα πιο νόστιμα healthy brownies

Μargot Robbie: Βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και απολαμβάνει την παρουσία της στην Αθήνα!