in

Μέριλ Στριπ: Αυτή είναι η συνήθεια που ενοχλεί την κόρη της

Η Λούισα Γιάκομπσον μίλησε για την άλλη όψη της Μέριλ Στριπ, της μητέρας της που είναι πάντα στο πλευρό της για ό,τι χρειαστεί.

Η 30χρονη ηθοποιός, η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά εποχής του HBO, “The Gilded Age”, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τη μητέρα της.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την ενοχλητική συνήθεια της μητέρας της, σημειώνοντας πως: “Είναι ένα πολύ ντροπιαστικό πράγμα που κάνει. Αν αρχίζει να μιλάει με κάποιον που έχει προφορά, τότε θα αρχίσει και η ίδια να κάνει την προφορά”.

“Θα λάβει όσκαρ γι’αυτό ως συνήθως”, ανέφερε ο Κίμελ από τη μεριά του, με αρκετή δόση χιούμορ.

Η Γιάκομπσον ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, ωστόσο, από νεαρή ηλικία προσπάθησε να τραβήξει μία ξεχωριστή πορεία, γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να κρατήσει και το μεσαίο της επίθετο.

Μάλιστα, αρχικά δεν σκόπευε να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά ήταν κάτι που την κέρδισε στην πορεία, με την ίδια να εξηγεί πως: “Όταν πήγα στο πανεπιστήμιο, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Έτσι αποφοίτησα και δούλεψα στη διαφήμιση για δύο χρόνια σε γραφείο”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ντέμνα Γκβασάλια: “Σκέφτηκα να ακυρώσω το show του Balenciaga”

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δε θα επιστρέψει στο Buckingham