in

Μέριλ Στριπ: Το φοβερό βίντεο που τη δείχνει να αυτοσχεδιάζει

Για το ταλέντο και τις σπουδαίες ικανότητες της Μέριλ Στριπ έχουν ειπωθεί πολλά.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς του Hollywood και δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι έχει παίξει σε τεράστιες παραγωγές όλα αυτά τα χρόνια.

Η ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην ταινία “Don’t Look Up”, που έχει σχολιαστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα κι υποδύεται την πρόεδρο της Αμερικής, θυμίζοντας κάτι από… Ντόναλτ Τραμπ.

Όπως αποκάλυψε ο Άνταμ ΜακΚέι, η ταλαντούχα ηθοποιός εντυπωσίασε όλο το καστ στα γυρίσματα της σειράς, όταν αυτοσχεδίασε 25 φορές για μια σκηνή της στο οβάλ γραφείο, υποδυόμενη ότι μιλάει στο τηλέφωνο!

“Η σκηνή που μας ενθουσίασε περισσότερο ήταν η πρώτη σκηνή στο οβάλ γραφείο. Στην αρχή της σκηνής έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο και η Mέριλ αυτοσχεδίασε ένα διαφορετικό τηλεφώνημα σε κάθε λήψη που κάναμε. Ήταν ένας αριστοτεχνικός αυτοσχεδιασμός, δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο και δεν υπερβάλω. 

Έκανε 20 με 25 διαφορετικές παράλογες κλήσεις και εντελώς διαφορετικές. Κάποιες μπορούμε να τις δούμε και στο βίντεο για τα γυρίσματα της ταινίας”, ανέφερε ο σκηνοθέτης, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό του.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μαρί Σαντάλ – Παύλος Γλύξμπουργκ: Οι τρυφερές στιγμές κι η κόρη τους

Κιάρα Φεράνι: Φόρεσε το απόλυτο χρώμα της σεζόν!