in

Η κόρη της Ριζ Γουίδερσπουν έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση για τη σεξουαλικότητα

Η κόρη της Ριζ Γουίδερσπουν έδωσε τη δική της, αποστομωτική απάντηση για τη σεξουαλικότητά της σε Q&A που έκανε με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Στο πλαίσιο των ερωτήσεων που της έγινε, τέθηκε και το θέμα της σεξουαλικότητας, με την Άβα να απαντά πως: “Με έλκουν οι άνθρωποι. Τα φύλα είναι ό,τι να’ ναι”.

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη και κυρίως αληθινή απάντηση, που έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με την 22χρονη να μεγαλώνει σε ένα φιλελεύθερο περιβάλλον.

Στο παρελθόν, η Γουίδερσπουν έχει μιλήσει για τον τρόπο, με τον οποίο μεγάλωσε την οικογένειά της, αναφέροντας: “Είναι μία παράξενη κατάσταση γιατί εγώ δεν μεγάλωνα ως διάσημη. Η Άβα ζει μία εμπειρία που εγώ δεν είχα, το ίδιο και οι γιοι μου. Είμαστε αρκετά τυχεροί γιατί έχουμε φίλους που μεγάλωσαν στο Hollywood. Εκείνοι μπορούν να μας συμβουλέψουν για το πώς να το διαχειριστούμε.

Η Άβα είναι τόσο προσγειωμένη. Θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο. Σπουδάζει και μαθαίνει και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα στη ζωή να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα και να βρίσκεις ποιος είναι πραγματικά ο δρόμος σου σε αυτή”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θεραπεία κερατίνης: Τι είναι και ποιες γυναίκες τη χρειάζονται

Bασίλισσα Ελισάβετ: Οι κατηγορίες, η δύσκολη απόφαση κι ο γιος της, Άντριου