in

Θεραπεία κερατίνης: Τι είναι και ποιες γυναίκες τη χρειάζονται

Τους τελευταίους μήνες, όλο και περισσότερες γυναίκες λένε “ναι” στη θεραπεία κερατίνης, που υπόσχεται θεαματική αλλαγή στην εικόνα και την ποιότητα της τρίχας.

Πρόκειται για μία θεραπεία, που μοιάζει ιδανική για τα σπαστά ή τα σγουρά μαλλιά, που έχουν την τάση να φριζάρουν, αλλά φυσικά, μπορεί να τα επιλέξει η κάθε γυναίκα που θέλει λεία κι ίσια μαλλιά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η θεραπεία κερατίνης γίνεται -κατά προτίμηση- στο κομμωτήριο και ξεκινάει ουσιαστικά, με το λούσιμο των μαλλιών με ένα εξειδικευμένο σαμπουάν το οποίο ανοίγει τα λέπια της τρίχας ώστε να μπορούν να εισχωρήσουν τα μόρια κερατίνης καλύτερα.

Κατόπιν, ο hair expert εφαρμόζει ένα ειδικό μείγμα κερατίνης σε μορφή κρέμας το οποίο και παραμένει στα μαλλιά σαν μάσκα για 45 λεπτά, ενώ ακολουθεί το στέγνωμα με πιστολάκι και στο τέλος, τό ίσιωμα με τις ειδικές πρέσες. 

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από 3 ως 6 μήνες, ανάλογα με το είδος της θεραπείας που θα επιλέξετε, ενώ μετά την εφαρμογή και για 2-3 ημέρες, απαγορεύεται το λούσιμο κι η χρήση αξεσουάρ μαλλιών.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“And Just Like That”: Η εξήγηση για το ρόλο του Στιβ και το σημαντικό μήνυμα

Η κόρη της Ριζ Γουίδερσπουν έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση για τη σεξουαλικότητα