in

Εmma Thompson: Το #MeToo κι ο Johnny Depp

Το τελευταίο διάστημα η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με την Emma Thompson να στέκεται στον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει όλη αυτή η ιστορία στο κοινωνικό κίνημα ενάντια στην γυναικεία κακοποίηση.

Η πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood, τόνισε μεταξύ άλλων πως το #MeToo δε θα πρέπει να επηρεαστεί από την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, αντιλαμβανόμενη -προφανώς- ότι μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι που θα επιχειρήσουν να τη χρησιμοποιήσουν με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

“Ένα από τα σπουδαία ζητήματα που έχει να κάνει με αυτή την υπόθεση είναι η φήμη και το πώς οι άνθρωποι που είναι διάσημοι αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Το κίνημα #MeToo δεν πρόκειται να εκτροχιαστεί από αυτό, αλλά για να μην εκτροχιαστεί, πρέπει απλώς να συνεχίσουμε να μιλάμε και να το υπερασπιζόμαστε. Δεν είναι σωστό να αφήσουμε την επιρροή δύο πολύ διάσημων προσώπων να αλλάξει τον σκοπό της δημιουργίας της εν λόγω κοινωνικής δράσης, που δεν είναι άλλος από την προστασία περισσότερων θυμάτων κακοποίησης”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Μια περίπτωση όπου οι δύο πρωταγωνιστές είναι τόσο διάσημοι δεν είναι αντιπροσωπευτική. Και είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτό το κίνημα – το οποίο αφορά την ανθρώπινη καλοσύνη και είναι τόσο απλό, πραγματικά, και έχει γίνει τόσο περίπλοκο – δεν μπορεί και δεν πρόκειται να επηρεαστεί από μία μεμονωμένη περίπτωση”.

Η Thompson είναι από τις γυναίκες που έχουν παλέψει σκληρά για το κίνημα #MeToo και πολλές φορές έχει μιλήσει δημόσια για τη σημασία του κι αυτό κάνει και τώρα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Heidi Klum: Χορεύει με ένα εντυπωσιακό bikini και βάζει… φωτιά στο Instagram!

Justin Trudeau: Δεύτερη φορά θετικός – Συναγερμός για Biden