in

Βασίλισσα Letizia: Γιατί ο φερόμενος ως εραστής της αποκάλυψε τη σχέση τους;

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Jaime del Burgo φιγουράρει παντού στα ΜΜΕ της Ισπανίας. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; 

Ο 53χρονος επιχειρηματίας έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη βασίλισσα Letizia, φέρνοντας στο φως ένα νέο σκάνδαλο για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. 

Ο πρώην σύζυγος της αδερφής της Letizia, Telma Ortiz, πόσταρε -μεταξύ άλλων- στα social media του μία φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε έγκυο να φορά μία πασμίνα, που συνοδευόταν από ένα τρυφερό κείμενο που φέρεται να έστειλε η 51χρονη βασίλισσα στον Jaime del Burgo.

Πλέον, όλα αυτά έχουν αφαιρεθεί από τα social media του, με τον Jaime del Burgo να υποστηρίζει πως ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση τους κι ότι αγόρασε μέχρι και δαχτυλίδι αρραβώνων.

“Το βιβλίο καταδεικνύει ότι και οι δύο διατήρησαν μια συναισθηματική σχέση όταν η Letizia ήταν ήδη με τον πρίγκιπα. Αυτός θα μπορούσε να είναι και ένας από τους λόγους που ο del Burgo θα προσπαθούσε να δυσφημίσει τη Letizia με τις τελευταίες δημοσιεύσεις στα social media”, αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, που προσθέτουν πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας απειλεί να αποκαλύψει κρυμμένες πληροφορίες και μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Emma Stone: Επιστροφή στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του “Poor Things”

Pippa Middleton: Η υπέρλαμπρη εμφάνιση και το πράσινο δαντελένιο φόρεμα