in

Βασίλισσα Letizia: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με την Leonor

Η βασίλισσα Letizia μας χάρισε μία ακόμη άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, στο πλαίσιο της παρουσίας της στα εγκαίνια του Κοινοβουλίου στη Μαδρίτη.

Η Ισπανίδα βασίλισσα, βρέθηκε εκεί μαζί με την κόρη της πριγκίπισσα Leonor και τον σύζυγό της βασιλιά Felipe, που ήταν κι αυτός που κήρυξε την έναρξη της 14ης ισπανικής νομοθετικής περιόδου και μαγνήτισε τα βλέμματα με την iconic εμφάνισή της.

Η Letizia έφτασε στην πανηγυρική εναρκτήρια συνεδρίαση του XV Νομοθετικού Σώματος των Cortes Generales και ήταν εντυπωσιακή, φορώντας ένα σκούρο βυσσινί φόρεμα με μακρύ μανίκι το οποίο φέρει την υπογραφή του οίκου Carolina Herrera, μια κάπα με περίγραμμα από faux γούνα από το ίδιο Brand και γόβες PinkChic GuaGua σε μπορντό χρώμα.

Από τη δική της μεριά, η κόρη της επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα σε παρόμοια γραμμή κι ολοκλήρωσε το look της, με ένα παλτό σε καμηλό χρώμα και μια ασορτί δερμάτινη τσάντα και γόβες.

Ο πρόεδρος και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Άμυνας, Teodoro Esteban López Calderón ήταν αυτός που υποδέχθηκε το βασιλικό ζεύγος, με την Letizia να μας δείχνει για μία ακόμη φορά πως διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ, δείχνοντας το δρόμο σε όλες τις γυναίκες.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Η σπάνια τρυφερή στιγμή που μας άρεσε πολύ!

Οι καλύτερες fashion στιγμές της Lily-Rose Depp