in

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το βραβείο κι η εξέλιξη της Καραϊβικής

O πρίγκιπας Γουίλιαμ κι η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία μετά από την περιοδεία τους στην Καραϊβική κι η τελευταία στάση τους ήταν στο νησί Γκραντ Μπαχάμα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ταξίδεψαν στο νησί για να επισκεφτούν από κοντά το Coral Vita, τον νικητή του Earthsot Prize 2021. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό βραβείο για τον Γουίλιαμ, καθώς ήταν αυτός που το λάνσαρε, ως ένα περιβαντολλογικό πρόγραμμα που θα ενισχύσει ιδέες και τεχνολογίες που στηρίζουν το περιβάλλον ενάντια στην κιλματική κρίση.

Ο δούκας και η δούκισσα συναντήθηκαν με τους ιδρυτές του δικτύου, με τον έναν εξ αυτών να σημειώνει: “Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε έναν ηγέτη του βεληνεκούς του να δίνει ενέργεια και πάθος αλλά και να εστιάζει σε μια κίνηση που η νεότερη γενιά βρίσκει πολύ λογική. Είναι ένας απίστευτος τρόπος να εξελίξουμε πραγματικά τη συζήτηση γύρω από την κλιματική αποσταθεροποίηση”.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Γουίλιαμ μίλησε πολλές φορές για την ανάγκη για αλλαγή στην περιοχή, αναφέροντας: “Με τη Τζαμάικα να γιορτάζει 60 χρόνια ανεξαρτησίας αυτή τη χρονιά, θέλω να πω πως στηρίζουμε με περηφάνεια και σεβασμό τις αποφάσεις σας για το μέλλον. Οι σχέσεις εξελίσσονται. Η φιλία αντέχει”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κιάρα Φεράνι: Το συγκινητικό post για τον Fedez

Oscars 2022: Ο Γουίλ Σμιθ γρονθοκόπησε τον Κρις Ροκ!