in

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θυμήθηκε το… ντουέτο με την Τέιλορ Σουίφτ!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε για τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Τέιλορ Σουίφτ για να τραγουδήσουν μαζί.

Το 2013, ο δούκας του Cambridge είχε παραστεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Kensinghton Palace, με την Σουίφτ να τον καλεί στην σκηνή και τον ίδιο, να αποδέχεται την… πρόσκληση.

“Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Centrepoint, για τους νεαρούς άστεγους, που στηρίζω εδώ και χρόνια. Είναι μια ετήσια εκδήλωση και πήγα και ο Τζον Μπον Τζόβι κι η Τέιλορ Σουίφτ ήταν εκεί. Καθόμουν δίπλα στην Σουίφτ. Ήταν στα αριστερά μου και όταν ο Τζον είπε το πρώτο του τραγούδι, υπήρχε μια παύση. Η Τέιλορ γύρισε προς το μέρος μου, έβαλε το χέρι της στον ώμο μου, με κοίταξε στα μάτια και είπε “Πάμε Γουίλιαμ, Πάμε να τραγουδήσουμε”.

Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι σκέφτηκα. Ειλικρινά, τι μπορείς να κάνεις όταν η Τέιλορ σε κοιτάζει στα μάτια, αγγίζει τον ώμο σου και σου λέει “Έλα μαζί μου”.

Σηκώθηκα σαν… κουτάβι και περπάτησα προς την σκηνή. Κάποια στιγμή στη μέση του τραγουδιού “Living on a Prayer” ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είμαι στη σκηνή και τραγουδάω. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να νομίζουν ότι είμαι άνετος πάνω στη σκηνή. Όταν δίνω λόγους, το έχω κάνει τόσες φορές, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν έχω τραγουδήσει ποτέ”, ανέφερε ο Γουίλιαμ, γυρίζοντας λίγο πίσω για να θυμηθεί εκείνη την ημέρα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι εκθαμβωτική στα 56 της!

Ο πλανήτης “υποκλίνεται” στον Γιάννη!