in

Ολένα Ζελένσκα: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τις αθώες ψυχές

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, με τις επιθέσεις της Ρωσίας να συνεχίζονται.

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι κι η σύζυγός του, Ολένα, παραμένουν σε μυστική τοποθεσία, καθώς αποτελούν στόχο, με την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας να στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα, για τα αθώα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Η σύζυγος του πρόεδρου Ζελένσκι, ανέβασε τις φωτογραφίες των παιδιών και μοιράστηκε τις ιστορίες τους ζητώντας ταυτόχρονα περισσότερη στρατιωτική στήριξη.

“Η Αλίσα από την πόλη Okhtyrka. Δεν ήταν μεγαλύτερη από 8 ετών. Πέθανε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού με τον παππού της που προσπάθησε να την προστατεύσει με το σώμα του. Η Πολίνα από το Κίεβο, πέθανε μαζί με τους γονείς της και τον αδελφό της κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού στους δρόμους της πρωτεύουσας. Τραυματίστηκε σοβαρά από ρουκέτα. Ο 18μηνών Κιρίλ από τη Μαριούπολη πήγε στο νοσοκομείο με τους γονείς του”, ανέφερε η Ολένα.

Σύμφωνα με τη Ζελένσκα, περίπου 40 παιδιά έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι ο αριθμός θα ανέβει ακόμη περισσότερο: “Εάν οι άνθρωποι της Ρωσίας λένε ότι δεν είναι σε πόλεμο με τους πολίτες της Ουκρανίας, τότε δείξτε τους αυτές τις φωτογραφίας”, σημείωσε.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζέιμς Μίντλετον: Το ιδιαίτερο μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Στέκεται στο πλευρό των Ουκρανών