in

Λίντα Εβαντζελίστα: “Παραμορφώθηκε το πρόσωπό μου…”

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Λίντα Εβαντζελίστα!

Ένα από τα πιο όμορφα και πασίγνωστα μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στα social media πως το πρόσωπό της παραμορφώθηκε σε σημαντικό βαθμό, μετά από αισθητική επέμβαση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, υπέστη μόνιμη βλάβη καθώς εμφάνισε σημαντικές παρενέργειες, με την ίδια να περνάει στην αντεπίθεση, καταθέτοντας μήνυση κατά των γιατριών που έκαναν τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Η Εβαντζελίστα, σημείωσε πως αυτός είναι κι ο λόγος που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα, βιώνοντας μία πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα κατάσταση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το λαμπερό -πρώην- top model παραμορφώθηκε από μία σπάνια επιπλοκή της κρυολιπόλυσης, που είναι μία μη επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται στην κοσμετολογία, με σκοπό περιορισμό του περιττού λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Η Εβαντζελίστα, ισχυρίζεται πως οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει σχετικά με τους κινδύνους της συγκεκριμένης θεραπείας, ενώ σημειώνει μεταξύ άλλων πως όλη αυτή η διαδικασία την επιβάρυνε πολύ ψυχολογικά, προκαλώντας της ακόμη και κατάθλιψη!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η απόλυτη DIY face mask με καφέ για σφριγηλό δέρμα

Έλενα Χριστοπούλου: “Με την Βίκυ Καγιά είχα κάποιες διαφωνίες”