in

Έλενα Χριστοπούλου: “Με την Βίκυ Καγιά είχα κάποιες διαφωνίες”

Δύο ισχυρές γυναίκες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για το GNTM και τράβηξαν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Δύο λαμπερά πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους με την παρουσία τους στο συγκεκριμένο reality μοντέλων.

Ωστόσο, η Έλενα Χριστοπούλου κι η Βίκυ Καγιά όχι μόνο τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αλλά όπως φαίνεται δε διατηρούν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη αποχώρησε από το GNTM 2 για να “μετακομίσει” στο My Style Rocks, όντας μέλος κριτικής επιτροπής του show μόδας.

Σε ερώτηση που της είχε γίνει, η Βίκυ Καγιά είχε πει πως όποιος φεύγει από το κανάλι του Star δεν ξαναγυρνάει σε αυτό, με την Έλενα Χριστοπούλου να… απαντά με unfollow στο Instagram. Μία μεγάλη “κόντρα” στην ελληνική showbiz ξεκίνησε!

Με την Βίκυ Καγιά να αποτελεί κι αυτή πλέον παρελθόν από το GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε -στο πλαίσιο τηλεοπτικής της παρουσίας στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1- για το reality μοντέλων και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που ουσιαστικά πήρε τη θέση της πρώτης στην κριτική επιτροπή κι ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

“Μου αρέσει το GNTM. Μου αρέσει και η Ισμήνη πολύ, είναι και κομμάτι της δουλειάς μου, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει. Δεν θα το ξαναέκανα. Δεν κάνω πισωγυρίσματα εγώ. Είναι κάτι που το έκανα. Τελείωσε. Είναι ένας άλλος coach εκεί που κάνει πολύ ωραία τη δουλειά του. Εγώ τώρα θα είμαι στο Ελλάδα έχεις ταλέντο κι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ενθουσιασμένη”.

Όσο για την Βίκυ Καγιά; Σχολίασε πως:

“Η Βίκυ είναι ένα πολύ εμπορικό πρόσωπο, πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. Δεν έτυχε να τις λύσουμε. Διαφωνίες γενικώς. Αλλά νομίζω πως όλα περνάνε και ο χρόνος δείχνει για όλους μας. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία”.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λίντα Εβαντζελίστα: “Παραμορφώθηκε το πρόσωπό μου…”

Weekend getaway: Οργανώστε την βαλίτσα σας εύκολα και γρήγορα