in

Έρχεται η beauty σειρά του οίκου Balmain!

Ο οίκος Balmain ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το γνωστό brand, Estée Lauder και μαζί, δημιουργούν μία νέα beauty collection που αναμένεται να προκαλέσει… πανικό!

“Για πάνω από δέκα χρόνια, η ομάδα μου κι εγώ πιέζουμε τα όρια του τι είναι δυνατό στη μόδα. Είμαστε αποφασισμένοι να αντικατοπτρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η σημερινή ποικιλόμορφη γενιά επιθυμεί να ζει και να ντύνεται. Έτσι, προφανώς, δεν υπήρχε περίπτωση να επεκταθούμε στην ομορφιά χωρίς να διασφαλίσουμε ότι έχουμε βρει τον σύντροφο που καταλαβαίνει και ενστερνίζεται την άποψή μας”, έγραψε ο δημιουργικός διευθυντής Olivier Rousteing σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του οίκου στο Instagram.

“Από την αρχή, η ομάδα του ομίλου Estée Lauder κατέστησε πολύ σαφές ότι υποστηρίζει το ξεχωριστό όραμα του οίκου Balmain, καθώς και τον στόχο μας να διαταράξουμε το παγκόσμιο πρότυπο ομορφιάς. Γνωρίζοντας αυτό -και γνωρίζοντας ότι η Estée Lauder είναι το πρότυπο της αριστείας- ανυπομονώ να αρχίσω να συνεργάζομαι μαζί τους”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

“Το νέο μου ταξίδι με καλεί να αντιμετωπίσω τα όνειρα, τους φόβους μου, την αγάπη και το πάθος μου για ομορφιά. Δύο χρόνια μετά το ατύχημά μου, η έννοια της ομορφιάς έχει αλλάξει για εμένα. Βλέπω την ομορφιά με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο. Ας δουλέψουμε μαζί στο τι σημαίνει η ομορφιά σήμερα κι αύριο”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Rousteing.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο του 2024 και θα περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, αλλά και αρώματα.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Helena Christensen: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα κι εντυπωσιάζει!

Sienna Miller: Ανατρέχει στις iconic εμφανίσεις της