in

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το νέο ντοκιμαντέρ και τα μοναδικά στιγμιότυπα

Το νέο ντοκιμαντέρ του BBC προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα, που ποτέ πριν δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Με αφορμή τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, συντελεστές του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου δημιούργησαν ένα 75λεπτο πρόγραμμα αφιερωμένο στη ζωή της 96χρονης βασίλισσας, το οποίο ξεκινάει ουσιαστικά από τα πρώτα χρόνια της, μέχρι και την ανάληψη του θρόνου σε ηλικία 27 ετών.

Για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ με τίτλο “Elizabeth: The Unseen Queen”, η Ελισάβετ παραχώρησε άδεια σε παραγωγούς και μοντέρ ώστε να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 400 μπομπίνες, που μέχρι πρότινος φυλάσσονταν σε ιδιωτική πτέρυγα των θησαυροφυλακίων του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.

Όπως αναφέρει το BBC, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνονται αξιοσημείωτα γεγονότα στη ζωή της βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης του πρίγκιπα Φιλίππου το 1946 στο Κάστρο Balmoral, λίγο πριν την δημοσιοποίηση του αρραβώνα τους, αλλά και πολλές, οικογενειακές φωτογραφίες.

“Μας τιμά που η Βασίλισσα εμπιστεύτηκε στο BBC μια τέτοια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην προσωπική της συλλογή ταινιών. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μια εξαιρετική ματιά σε μια βαθιά προσωπική πλευρά της Βασιλικής Οικογένειας που σπάνια βλέπουμε και είναι υπέροχο να μπορούμε να το μοιραστούμε με το έθνος καθώς γιορτάζουμε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της”, ανέφερε ο αρχισυντάκτης του BBC, Σάιμον Γιανγκ, με το ντοκιμαντέρ να προβάλλεται στις 29 Μαΐου.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμα στις μητέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Σαρλίν: Η νέα δημόσια εμφάνιση και το κομψό στιλ