in

Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμα στις μητέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Η Κέιτ Μίντλετον, ως royal partron του Maternal Mental Alliance, έστειλε το δικό της, συγκινητικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως το άγχος κι η κατάθλιψη, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

“Η γέννηση ενός παιδιού είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής. Αλλά μπορεί να είναι και μία από τις πιο απαιτητικές στιγμές για τόσες οικογένειες και μια πρόκληση που κανείς δεν θα έπρεπε να περάσει μόνος του. Αυτή η εβδομάδα για την μητρική ψυχική υγεία έχει να κάνει με τη δύναμη και τη σημασία της σύνδεσης. Τα τελευταία χρόνια μας θύμισαν πόσο χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο και πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις στην μακροχρόνια υγεία και την ευτυχία”, ανέφερε αρχικά η Κέιτ Μίντλετον και πρόσθεσε:

“Αυτό ξεκινά τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, όταν χρειαζόμαστε στενή και συνεχόμενη φροντίδα από τους ανθρώπους γύρω μας για να φροντίσουν την ανάπτυξή μας και να εξασφαλίσουν ότι έχουμε το σωστό ξεκίνημα στη ζωή. Όλοι ξέρουμε ότι η εγκυμοσύνη, η γέννα και οι πρώτοι μήνες και χρόνια στη ζωή ενός παιδιού μπορεί να είναι πολύ απαιτητικά. Οι γονείς συχνά νιώθουν μοναξιά και συντετριμμένοι από αυτά τα πρώτα χρόνια. Περίπου 20% των γυναικών στη Βρετανία σύμφωνα με έρευνες βιώνουν θέματα περιγεννητικής ψυχικής υγείας. Κανείς δεν έχει ανοσία στο άγχος και την κατάθλιψη”.

Στην Αγγλία, υπάρχουν ακόμη και σήμερα δεκάδες γυναίκες που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, με την δούκισσα να στέκεται στο πλευρό τους και να στέλνει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα σε όλες!

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τζέσικα Μπίελ: Ο γάμος, τα “σύννεφα” κι η επέτειος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το νέο ντοκιμαντέρ και τα μοναδικά στιγμιότυπα