in

Η Γουάντα Νάρα συγχώρησε τον Ικάρντι

Ήταν ένα μεγάλο σίριαλ που απασχόλησε για αρκετές ημέρες τον κόσμο. Ωστόσο, όπως φαίνεται υπήρξε happy end.

Ο Μάουρο Ικάρντι κι η Γουάντα Νάρα φαίνεται να τα έχουν ξαναβρεί, μετά τη μεγάλη προσπάθεια του Αργεντίνου, που ζήτησε ακόμη κι ειδική άδεια από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να μείνει εκτός προπονήσεων και να μην αγωνιστεί και στην αναμέτρηση με τη Λειψία για το Champions League.

Τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για τον ποδοσφαιριστή, μετά τη διαρροή των μηνυμάτων του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν με το 29χρονο μοντέλο, Τσίνα Σουάρες, με τη σύζυγό του να βγάζει από το χέρι της ακόμη και το μονόπετρό της, βάζοντας τέλος στη σχέση τους.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, ο Ικάρντι ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα:

“Ευχαριστώ αγάπη μου που συνεχίζεις να πιστεύεις σε αυτήν την όμορφη οικογένεια, ευχαριστώ που ήσουν η κινητήριος δύναμη της ζωής μου. Σε αγαπώ. Κοίτα πόσο πονάει όταν βλάπτεις αυτούς που αγαπάς. Αισθάνεσαι ξανά καλά μόνο όταν σε συγχωρέσουν όσοι πλήγωσες”.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το ζευγάρι τα βρήκε, με την Γουάντα Νάρα να συγχωρεί τον Ικάρντι και να δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα

Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Ακύρωσε το ταξίδι της