in

Ο Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα

FILE - OCTOBER 05: Actors Blake Lively and Ryan Reynolds have reportedly welcomed their third child together. NEW YORK, NY - MAY 05: Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds attend the "Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 5, 2014 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Για τον Ράιαν Ρέινολτς, οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά απαιτητικοί, καθώς είχε συνεχώς υποχρεώσεις και γυρίσματα για τη νέα του ταινία.

Έτσι, ο Καναδός ηθοποιός πήρε την απόφαση να κάνει ένα mini break το επόμενο διάστημα, ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα για το Spirited.

“Δεν είμαι σίγουρος ότι ήμουν έτοιμος να πω ναι σε μια ταινία με τόσες απαιτήσεις πριν από τρία χρόνια. Τραγούδι, χορός, παιχνίδι με τον Γουίλ Φέρελ έκαναν την ταινία πραγματικότητα. Και αυτή είναι η δεύτερη ταινία μου με την υπέροχη Οκτάβια Σπένσερ.

Ιδανικός χρόνος για ένα διάλειμμα από την παραγωγή ταινιών. Θα μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο το να δουλεύω με αυτήν την προικισμένη ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών. Αυτές τις μέρες, η καλοσύνη μετράει όσο το ταλέντο. Ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα με ανθρώπους που είναι κατακλυσμένοι και από τα δύο”, ανέφερε στο μήνυμά του ο πασίγνωστος ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτά είναι τα 2+1 μεγαλύτερα boot trends της σεζόν

Η Γουάντα Νάρα συγχώρησε τον Ικάρντι