in

Royal family: Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας και τα ευχάριστα νέα

Το 2022 φτάνει κι επίσημα -πια- στο τέλος του κι όλος ο κόσμος, κάνει το δικό του απολογισμό και στέλνει τις ευχές του, με φόντο τη νέα σελίδα.

Η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Abdullah ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους, με μία οικογενειακή φωτογραφία, με τη βασιλική οικογένεια να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.

“Καλή χρονιά από την οικογένειά μας στη δική σας. Μακάρι να είναι γαλήνια και ευλογημένη για την πολυαγαπημένη μας χρόνια και για όλους εσάς”, ανέφερε το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, την ώρα που η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Abdullah κάθονταν σε δύο πολυθρόνες, ενώ τα τέσσερα τους παιδιά, Hussein, Iman, Salma και Hassim βρίσκονταν όρθια από πάνω τους. 

Η χρονιά αυτή έχει τη δική της σημασία για την οικογένεια, καθώς πρόσφατα η πριγκίπισσα Iman και ο πρίγκιπας και διάδοχος Hussein αρραβωνιάστηκαν.
 
Τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε επίσημα πως η πριγκίπισσα που έκλεισε πρόσφατα τα 26, αρραβωνιάστηκε με τον Jameel Alexander Thermiotis, ενώ περίπου ένα μήνα αργότερα, έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Hussein αρραβωνιάστηκε την Rajwa al-Saif.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βruce Williis – Emma Heming: Το throwback video και το τρυφερό μήνυμα

Karolina Kurkova: Η λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με metallic σύνολο