in

Βασιλική οικογένεια: Το savoir vivre και ο περίεργος… κανόνας για τα παιδιά

Αν πιστεύει κανείς πως είναι εύκολο για ένα μικρό παιδί να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον, όπως αυτό της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, κάνει πολύ μεγάλο λάθος…

Πρόσφατο ρεπορτάζ που κάνει focus στη ζωή του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis έρχεται να το επιβεβαιώσει αυτό, καθώς μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πως τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να τρώνε σε διαφορετικό τραπέζι από τους γονείς τους σε στις επίσημες εκδηλώσεις και τις γιορτές.

Σύμφωνα με το βασιλικό Πρωτόκολλο, τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William δεν μπορούν να δειπνήσουν στο ίδιο τραπέζι με τους γονείς τους ακόμη και τα Χριστούγεννα μέχρι να μάθουν την τέχνη του βασιλικού savoir vivre, που θα τους ακολουθεί για όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Η αποκάλυψη, αυτή, έγινε από τον βασιλικό chef Darren McGrady, ο οποίος εργάστηκε τόσο για την Βασίλισσα Ελισάβετ όσο και για την πριγκίπισσα Diana, που σημείωσε πως τα βασιλικά παιδιά έτρωγαν το χριστουγεννιάτικο γεύμα στο νηπιαγωγείο με τις νταντάδες, ενώ οι γονείς τους και οι υπόλοιποι ενήλικες έτρωγαν αλλού.

“Τα παιδιά έτρωγαν πάντα στον παιδικό σταθμό μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά ώστε να συμπεριφέρονται σωστά στο τραπέζι. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι αν αυτοί οι κανόνες ίσχυαν σε όλες τις οικογένειές μας, τουλάχιστον ένα ζευγάρι από τους ενήλικες θα έμπαινε στο παιδικό δωμάτιο”, ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε και κάπως έτσι, μας έδωσε μία εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί εντός της βασιλικής οικογένειας…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ευαίσθητη επιδερμίδα; Αυτή η face mask θα κάνει θαύματα!

Meghan Markle: Η επιστροφή στα social media κι ο νέος μάνατζερ