in

Blake Lively: Ο συγκινητικός λόγος για τον Ryan Reynolds που μαγνήτισε τα βλέμματα

H Blake Lively είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα τον Ryan Reynolds. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει μαζί 3 κόρες και πολύ σύντομα περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, με την οικογένειά τους συνεχώς να μεγαλώνει.

Με αφορμή το βραβείο American Cinematheque Award, το οποίο απονεμήθηκε στον διάσημο ηθοποιό, η σύζυγός του ανέβηκε στη σκηνή, φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό Ralph Lauren φόρεμα και μίλησε για τον αγαπημένο της με τα πιο γλυκά λόγια.

“Τώρα εγώ και τα κορίτσια μας είμαστε το σπίτι του. Και όπως ένα 19χρονο αγόρι, κάνει αγώνα δρόμου για να φτάσει σπίτι. Είτε βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης ή σε μία συνάντηση απέναντι, είναι συνδεδεμένος με το να φτάσει στο σπίτι. Αν γυρνούσε στο σπίτι χωρίς τα ρούχα της δουλειάς, θα ανησυχούσαμε. Μούσκεμα από λάσπη, ψεύτικο αίμα, αληθινό αίμα, προσθετικά σημάδια, στολές υπερήρωα, παπούτσια χορού ή μακιγιάζ που παραπέμπει σε κλόουν, ο μπαμπάς πάντα επιστρέφει σπίτι”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο λόγο της η Lively.

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από μία δεκαετία, παίρνοντας την απόφαση να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2012 υπό άκρα μυστικότητα, ενώ και οι δύο έχουν επιλέξει -σε μεγάλο βαθμό- να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ κι αρκετά χρόνια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Natalie Portman: Μας δείχνει τι περιλαμβάνει η Lady Dior τσάντα της

Meghan Markle: Ο φυλετικός διαχωρισμός κι η σεξουαλικότητα