in

Michelle Obama: Η αντιμετώπιση των Αμερικανών κι οι δυσκολίες

Η Michelle Obama μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στον Λευκό Οίκο ως Αφρο-Αμερικανίδα. Ήταν η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ είχαν μαύρο πρόεδρο κι η κατάσταση ήταν ιδιαίτερη.

Σε συζήτηση με την Ellen DeGeneres στα πλαίσια προώθησης του νέου της βιβλίου “The Light We Carry”, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εξήγησε πως οι Αμερικάνοι δεν ήταν έτοιμοι ούτε να δεχτούν τα… μαλλιά της στην αρχή.

“Ας περάσουμε πρώτα το θέμα με την υγεία. Τον χαμό που έγινε όταν ο Barack φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι. Η μεγάλη προσβολή. Το σκάνδαλο της κυβέρνησης Obama”, ανέφερε η Michelle, μιλώντας για μία εμφάνιση του συζύγου της, που είχε συζητηθεί ιδιαίτερα.

“Ο κώδικας ηθικής στον εργασιακό χώρο που αντιμετωπίζουμε ως μαύρες γυναίκες, όλο το ερώτημα για το εάν εμφανίζεσαι με τα φυσικά σου μαλλιά. Ανησυχούσα το προσωπικό και τους έλεγα ότι θα κάνω κοτσιδάκια. Αυτή είναι η εμπειρία των Αφρο-Αμερικανών. Οι γυναίκες στα γραφεία ανησυχούν. Πρέπει να φορέσω φούστα ή καλσόν; Όταν κουβαλάς όλα αυτά τα πράγματα, αυτή τη μάσκα, αυτές τις διαφορές και προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου, είναι ένα έξτρα βάρος που πρέπει να ξεπεράσεις”, πρόσθεσε στη συνέχεια η σύζυγος του Barack Obama, που βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο και πάντα, προσπαθούσε να ξεπερνάει τα εμπόδια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

JLo – Ben Affleck: Το τρυφερό βίντεο κι η απάντηση

Natalie Portman: Μας δείχνει τι περιλαμβάνει η Lady Dior τσάντα της