in

Βarack – Michelle Οbama: Η επέτειος και τα τρυφερά μηνύματα

Ο Βarack κι η Michelle Οbama γιόρτασαν την 30η επέτειο του γάμου τους και μοιράστηκαν τρυφερές, κοινές τους στιγμές μέσα από τα social media.

“Michelle, έπειτα από 30 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος γιατί είσαι ακριβώς ίδια κι εγώ όχι”, έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, δημοσιεύοντας -μεταξύ άλλων- μια φωτογραφία από τον γάμο τους, που απέσπασε αμέτρητα θετικά σχόλια.

“Αυτό που ξέρω είναι πως κέρδισα το λαχείο εκείνη την ημέρα. Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερη σύντροφο. Χαρούμενη επέτειο, γλυκιά μου!”, πρόσθεσε ο Obama, με τους followers τους να τον αποθεώνουν.

Από τη δική της μεριά, η Michelle έστειλε το δικό της μήνυμα κι ανέφερε: “Χαρούμενη επέτειο στον άνδρα που αγαπώ. Αυτά τα τελευταία 30 χρόνια υπήρξαν μια περιπέτεια και είμαι ευγνώμων που σε έχω στο πλευρό μου. Για μια ζωή μαζί, σ’ αγαπώ”.

Το ζευγάρι, ξεκίνησε την κοινή του πορεία 33 χρόνια πριν και πλέον, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα couples στον κόσμο, ενώ συχνά, τόσο ο Βarack, όσο κι η Michelle Οbama μοιράζονται κοινές τους στιγμές μέσα από τα social media, κάτι που προφανώς αρέσει σε όλους…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shakira: Επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της;

Kaia Gerber: Ενώνει τις δυνάμεις της με τα Zara κι εντυπωσιάζει!