in

William – Kate Middleton: Η φημολογία για την απιστία που έγινε viral

Ο πρίγκιπας William κι η Kate Middleton βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο κι η αλήθεια είναι, πως έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί πολλά για τη σχέση τους.

Τώρα, ξεκίνησε πάλι μία φημολογία για τον πρίγκιπα και το κατά πόσο είναι πιστός, με το hashtag #PrinceWilliamAffair να επανέρχεται στο Twitter και να γίνεται viral μετά από μια δημοσίευση από το DeuxMoi.

“Η εξωσυζυγική σχέση του Βρετανού royal είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και στους αριστοκρατικούς κύκλους, είναι το θέμα συζήτησης σε κάθε πάρτυ και δημοσιογραφικό πηγαδάκι. Σε ένα πρόσφατο πάρτι με δημοσιογράφους, μου είπαν πως ο αληθινός λόγος που ο royal έκανε σχέση ήταν η αγάπη του στο pegging”, αναφέρει η ανάρτηση και φυσικά, αμέσως έγινε viral.

“Η γυναίκα του δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απιστία και μάλιστα προτιμά ο σύζυγός της να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες αλλού, αρκεί να μην γίνει συναισθηματικό, κάτι που συνέβη και με την τελευταία ερωμένη του”, συνεχίζει.

Για την ώρα, το ζευγάρι δεν έχει πάρει θέση για όσα γράφονται και τηρεί στάση αναμονής, με τα δημοσιεύματα πάντως να ξεπερνούν -ξανά- τα όρια.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Brooklyn Beckham: Αυτά είναι τα essentials της τσάντας του

Andor: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς