in

Γουίλιαμ – Κέιτ: Η επέτειος και το… διαφορετικό μήνυμα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους, όμως δεν έκαναν κάποια ανάρτηση στα social media, όπως συνηθίζουν.

Αυτή τη φορά, ο δούκας του Cambridge επέλεξε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με τις καταστροφικές πλημμύρες που αντιμετωπίζει η Αυστραλία.

Ο 39χρονος πρίγκιπας έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και σημείωσε χαρακτηριστικά: “Το μεγάλο μέγεθος και οι μακροχρόνιες επιδράσεις των πλημμύρων στην Αυστραλία σε όσους επηρεάστηκαν από αυτές είναι απογοητετικές. Η ταχύτητα της καταστροφής συντέλεσε σε χιλιάδες να έχουν μείνει χωρίς σπίτια, δουλειές και εισόδημα”.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του που τον δείχνει να μιλάει σε τηλεφωνική κλήση με τους Αυστραλούς διασώστες, ανέφερε πως: “Οι κάτοικοι και οι ομάδες άμεσης επέμβασης εξακολουθούν να συνεργάζονται για να χτίσουν ξανά τις κατεστραμμένες γειτονιές και να ανακάμψουν από αυτή τη φυσική καταστροφή”.

Πέρυσι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κι η Κέιτ έστειλαν πολλά μηνύματα μέσα από τα social media, ωστόσο φέτος, προσαρμόστηκαν στις εξελίξεις κι απέφυγαν κάτι αντίστοιχο.

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλόι Καρντάσιαν: Είναι πιο fit από ποτέ!

Μπιλ Μάρεϊ: Η εξήγηση κι η επόμενη μέρα