in

Will Smith: Το χαστούκι, η εξήγηση κι ο Chris Rock

Τα φετινά Oscar δεν είχαν ιδιαίτερη λάμψη, δεν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον για κάποιον καλό λόγο, δεν είχαν στην ουσία κάτι σπουδαίο να προσφέρουν.

Ωστόσο, αναμφίβολα το highlight της βραδιάς, ήταν το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock επί σκηνής, όταν ο δεύτερος έκανε ένα ατυχές σχόλιο για τη γυναίκα του, Jada Pinkett Smith, που δίνει μάχη με την αλωπεκία.

Μερικούς μήνες μετά κι έχοντας περάσει από πολλά, διαφορετικά στάδια, ο Smith θέλησε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα κι έστειλε το δικό του μήνυμα στον Rock.

“Είχα θολώσει σε εκείνο το σημείο αλλά επικοινώνησα με τον Chris και μου απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσουμε. Θα επικοινωνήσεις όμως όταν θα το θελήσει. Συγγνώμη Chris. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όταν είσαι έτοιμος”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, με τον ίδιο να μοιάζει μετανιωμένος.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Will Smith νοσηλεύτηκε σε κλινική, προκειμένου να διαχειριστεί συγκεκριμένα συναισθήματα και καταστάσεις και πλέον, δείχνει να αισθάνεται καλύτερα, κάνοντας ένα step μπροστά μετά από όσα έγιναν…

What do you think?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lila Moss: Αυτά είναι όσα προσθέτει καθημερινά στην τσάντα της

Julianne Moore: Η συμβουλή στην κόρη της κι η beauty routine